När, var och hur

Vi gifter oss lördagen den första juli strax utanför Enköping i lokalen Gyllene Brunnen. Vigseln börjar kl 13.00 i Torstuna kyrka och bussen går från Best Western i Enköping kl 12.15.


Bra att veta

Hålla tal

Vill du hålla tal, leka en lek eller på något annat sätt bidra till middagen, var vänlig att kontakta våra toastmasters Lovisa och Klas på mailadress toastmaster.levan@gmail.com.

Dresscode bröllopsdagen

Bröllopsdagens klädkod är mörk kostym.

Transport 

Det kommer gå buss från hotellet i Enköping direkt till kyrkan, från kyrkan till festlokalen samt från festlokalen tillbaka till hotellet. Ange i anmälan om du vill åka med bussen.  

Buss från Best Western Enköping går kl 12.15.
Buss från festlokalen går antingen 23.30 eller 01.45

Presenter

Den bästa presenten ni kan ge oss är att vara med på vår dag. Vill ni utöver det ge oss någonting önskar vi oss inga saker utan ett bidrag till vår bröllopsresa till Italien och Mallorca.

Det kommer gå att skicka ett bidrag via Swish till Maria Degerman på 0708800221.

Hotell

Vi har reserverat rum på Best Western Hotel Park Estoria i Enköping. Vill ni boka ett av dessa rum så mailar ni reception@parkastoria.se och anger i meddelandet rumstyp och följande kod: "Anton & Sofias bröllop". Priserna om ni bokar med oss är 800 kr för enkelrum och 950 kr för dubbelrum per natt och ni betalar på plats.

Sista dag att boka rum med vår kod är den 31 maj. 

Om ni väljer att endast sova på hotellet lördag till söndag kommer ni inte att kunna checka in innan festen. Incheckning sker på natten Det finns omklädningsrum för dam respektive herr samt ett bagagerum tillgängligt. 


Glamping tält

ALLA BOKADE - Vill ni ha krypavstånd hem efter festen? Har ni alltid drömt om att sova i riktigt fina glamping-tält? 

Det finns fem stycken glamping-tält vid festlokalen som vi hyr ut till de som är intresserade för 800 kr/tält och natt. Kontakta Anton eller Sofia för bokning. Förtur till de som vill bo både fredag och lördag natt.

Barn

Lördagskvällen kommer vara fest med alkohol närvarande och är därför 18-års gräns, med undantaget ammande barn.
Till kyrkan är alla välkomna.


För de som vill börjar bröllopshelgen redan på fredagen med grill, utomhusspel och umgänge.