Vår kärlekshistoria

12 februari 2016: Sågs för första gången

Under en blöt kväll på Flamman fick Anton upp ögonen för Sofia, som kvällen till ära var utklädd till diskokula.

Tack till Aspen som skötte den första kontakten vilket ledde till bytta telefonnummer. 


15 februari 2016: Första dejten

Efter att ha väntat ut alla hjärtans dag (vem går på en första dejt med en främling den dagen?) träffades brudparet på baren Victoria i Linköping. Livliga konversationer om utlandsstudier, resor och andra knasigheter, och plötsligt hade fyra timmar försvunnit. 


11 mars 2016: Blev ett par

Någon dag måste man ju välja som "sin dag" och vi valde denna. Efter att ha träffats utomhus i det kalla och snöslaskiga Linköping i en månad, var detta dagen Anton bjöd hem Sofia på pannkakor. Ett erbjudande svårt att motstå. Den stora frågan efter denna kväll var om man faktiskt kan vara tillsammans med någon som snarkar så?

En kul detalj är att denna bild från midsommar gjorde att vi officiellt blev tillsammans (vi räknar ändrad facebookstatus, vad annars) då den postades på facebook utan vår vetskap, rakt in i alla nyfikna vänners och familjers flöden.


29 juli 2021: Förlovade

En vacker och väldigt blåsig torsdag på en strand på Österlen gick Anton ner på knä. Sofia anade ingenting trots att Anton hade fått henne att packa en fin klänning och tvätta sitt hår. Dagen firades med bubbel, bad i havet och en fantastisk skaldjursmiddag (som Antons pappa Pelle senare fick komma och betala ut brudparet från).


1 juli 2023: Gifta

Snart skriver vi nästa del av historien tillsammans. Efter 700 dagar som förlovade är det dags för ceremoni, middag och fest med våra vänner och familjer. 

Som vi längtar!